Schilders vergelijken

Vergelijken van schilders bij jou in de buurt.

Schilder in Breda aan het zoeken?

De zoektocht naar een schilder gestart, wij voorzien van de nodige informatie. Is er schade aan het dak ontstaan of dient er een nieuw dak geplaatst te worden. Allerlei soorten werkzaamheden worden door een schilder Breda opgepakt.


Ga direct naar:


Werkzaamheden schilder

Voor welke klussen is een schilder Breda in te schakelen? Een compleet overzicht kunnen wij nooit geven, omdat eigenlijk alles op een bepaalde manier wel te schilderen is. Echter geven wij een lijst met de meest voorkomende klussen, hierbij is wel 90% gedekt van alle schilderwerken die door het land gedaan worden. 


 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Verf spuiten
 • Glasvlies behang
 • Renovlies behang
 • Meubelstukken


Hierboven staan mogelijkheden waar een schildersbedrijf Breda voor in te schakelen zijn. Een vakman neemt hiervoor graag al het werk uit handen. Beginnend met de voorbereidingen tot het weer netjes achterlaten. Ook voor specifieke wensen is het mogelijk om dit door te geven.


Soorten schilderwerken

Een schilder is er dus niet alleen om een wand of plafond te schilderen. Dit zijn vaak de grotere oppervlaktes die nog zelf uitgevoerd kunnen worden. Pas op het moment als er meer aandacht nodig is, denk aan het schilderen van een buitenkozijnen, is het gebruik om een vakman in te schakelen. 


 • Kozijnen schilderen
 • Binnen- en buitendeuren verven
 • Trap schilderen
 • Keuken verven
 • Huis wit schilderen
 • Radiator schilder


Hierboven staan de diverse opties om iets een andere kleur te geven. Echter is het van groot belang om de juiste verf te kiezen. Bij gebruik van foutieve verf, zal de hechting niet voldoende zijn en is het resultaat teleurstellend. Een schildersbedrijf Breda heeft de kennis in huis om met top merken de juiste verf te kiezen. Hierdoor kan er ook garantie op het schilderwerk worden gegeven.
Kosten van een schildersbedrijf

Het is belangrijk om een indicatie te hebben van het tarief welke een schilder rekent. Op basis hiervan kunnen er keuzes gemaakt worden en de overweging is hierdoor soms om het schilderwerk zelf uit te voeren.


Het is mogelijk voor een schilder om op basis van een uurtarief de kosten te berekenen. Dit is dan exclusief de materialen en is wat lastig om hier op voorhand een indicatie van te geven.

Type werkzaamheidTarief van een schilder
BinnenschilderwerkTussen 30 en 40 euro
BuitenschilderwerkTussen 35 en 45 euro

Een andere methode om een prijs voor het schilderwerk te bepalen, is op basis van een prijs per vierkante meter. Hierbij zijn er alsnog wat externe factoren die de totale prijs kunnen beïnvloeden, echter is dit wel een manier om eenvoudig de kosten voor de klus te berekenen.

Soort oppervlakteKosten per m2
Muur sauzenVanaf 10 per m2
Plafond sauzenVanaf 12 per m2
Latex spuitenVanaf 5 per m2
Buitenmuur schilderenVanaf 20 per m2

Het voordeel van de prijs per m2, is dat het een all-in prijs is. Zowel het uurtarief als het materiaal en de btw.


Offertes vergelijken

Nieuwsgierig geworden naar de kosten die bij de klus komen kijken, het aanvragen van offertes is hiervoor de beste manier om direct inzicht te krijgen. Vraag gratis en vrijblijvend offertes op en onze specialisten zullen een offerte op maat maken, hierin zullen alle kosten worden benoemd. Mocht er een offerte tussen zitten binnen het budget, dan kan er verder op de aanbieding worden ingegaan.