Schilders vergelijken

Vergelijken van schilders bij jou in de buurt.

Bedrijfsgegevens onjuist?

Schildersbedrijf H&K

Bedrijfsgegevens

60508647
Hobbemalaan 84
7312MV Apeldoorn

Contactgegevens

06 43996355

Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Reviews


Gemiddelde uit 29 reviews

31-08-2022 Maikel Vermeer

De kennismaking was prettig en daarom hebben we ook niet verder gekeken. Achteraf ben ik er van overtuigd dat we ook geen betere schilder hadden kunnen vinden. De werkzaamheden zijn zeer grondig uitgevoerd. Oude reparaties, waar een ander wellicht overheen had geschilderd, werden indien nodig opnieuw gedaan. Afval en gereedschap werd iedere dag netjes opgeruimd. En het belangrijkste: de verf zit er super strak op. Wij kijken uit naar de volgende schilderbeurt.


23-12-2022 Joost Schepens

Henk en Joop zijn simpelweg, vakmensen! Ze verstaan hun vak, luisterend oor richting de klant, denken mee en communiceren helder en open. Naast dat het vakmensen zijn waar 'goed' niet goed genoeg is maar 'uitstekend' beter is, zijn het ook ontzettend vriendelijke mannen die na gedane werk ook keurig opruimen. Ik kan H&K van harte aanbevelen!


28-10-2022 Niek Kuipers

Op basis van de reviews en de prettige kennismaking hebben wij voor Henk en Joop gekozen. Een goede keuze. Wij zijn zeer tevreden. Zowel met het eindresultaat als de manier van werken. Netjes en meewerkend. Kortom: vakmannen die wij van harte aanbevelen!


18-09-2022 Luuk Zandstra

Zeer aan te raden! Heeft ons hele huis buitenom geschilderd. Denkt proactief mee, communiceert goed, is ol tijd. Schilderwerk is uiterst secuur en de plekken met houtrot zijn goed hersteld , houtwerk ziet er nu als nieuw uit.


11-11-2022 Yvonne Rasser

Ben heel tevreden over deze sympathieke heren die niet alleen kwaliteit leveren, maar ook goede service bieden, hun afspraken nakomen en met je meedenken.

Inschakelen van de schilder

Het bedrijf Schildersbedrijf H&K is een schilder uit de regio. Het is mogelijk om direct in contact te komen met Schildersbedrijf H&K, maar wij bieden ook de mogelijkheid aan om binnen een paar minuten diverse offertes op te vragen. Bij het ontvangen van meerdere offertes is een snelle manier om de bedrijven te vergelijken op basis van kosten.

Gratis offertes aanvragen

Vergelijk direct

Informatie over Schilderwerk

Voor welke type werkzaamheden is een schilder in te zetten? Wij zullen een overzicht geven van de diverse soorten klussen. Tevens verwijzen wij naar onze kennisbank op het moment dat er meer informatie gewenst is.

  • Sauzen muren
  • Latex spuiten
  • Schilderen trap
  • Huis wit schilderen

Verschillende schilders kunnen zich specialiseren en hierdoor zal niet iedere schilder de bovenstaande klussen kunnen uitvoeren. Maar in de basis zijn het algemene werkzaamheden die 80% van schilders wel kunnen oppakken. Vraagt u zich af welke klussen Schildersbedrijf H&K allemaal uitvoert, dan kan er eenvoudig contact worden opgenomen.