Schilders vergelijken

Vergelijken van schilders bij jou in de buurt.

Bedrijfsgegevens onjuist?

Schildersbedrijf Valk

Bedrijfsgegevens

9120434
Industrieweg 16
7061AR Terborg

Contactgegevens

06 14628341

Reviews


Gemiddelde uit 5 reviews

31-05-2017 Karin Valk

Een betrouwbare schilder die perfect schilderwerk levert. Gespecialiseerd in monumentale panden. Levert kwaliteitswerk voor een redelijke prijs!


12-02-2018 Tonny Buttner

Komt zijn af spraak niet na. Maar wel een hele goede schilder


14-11-2016 Shirley van der Put


05-05-2019 Wilbert Melgers


07-08-2019 Johan Eberwijn

Inschakelen van de schilder

Het bedrijf Schildersbedrijf Valk is een schilder uit de regio. Het is mogelijk om direct in contact te komen met Schildersbedrijf Valk, maar wij bieden ook de mogelijkheid aan om binnen een paar minuten diverse offertes op te vragen. Bij het ontvangen van meerdere offertes is een snelle manier om de bedrijven te vergelijken op basis van kosten.

Gratis offertes aanvragen

Vergelijk direct

Informatie over Schilderwerk

Voor welke type werkzaamheden is een schilder in te zetten? Wij zullen een overzicht geven van de diverse soorten klussen. Tevens verwijzen wij naar onze kennisbank op het moment dat er meer informatie gewenst is.

  • Sauzen muren
  • Latex spuiten
  • Schilderen trap
  • Huis wit schilderen

Verschillende schilders kunnen zich specialiseren en hierdoor zal niet iedere schilder de bovenstaande klussen kunnen uitvoeren. Maar in de basis zijn het algemene werkzaamheden die 80% van schilders wel kunnen oppakken. Vraagt u zich af welke klussen Schildersbedrijf Valk allemaal uitvoert, dan kan er eenvoudig contact worden opgenomen.