Schilders vergelijken

Vergelijken van schilders bij jou in de buurt.

Bedrijfsgegevens onjuist?

Schildersbedrijf Van der Veer

Bedrijfsgegevens

5015175
Leemansstraat 4
8265ZA Kampen

Contactgegevens

06 33369046

Openingstijden

maandag: 08:30–18:00
dinsdag: 07:30–17:00
woensdag: 07:30–17:00
donderdag: 07:30–17:00
vrijdag: 07:30–15:00
zaterdag: 10:00–12:00
zondag: Gesloten

Reviews


Gemiddelde uit 17 reviews

23-01-2022 Janneke van der Weide

Super fijn schildersbedrijf. Professioneel, komen hun afspraken na, denken met je mee, en zijn ook nog eens erg gezellig! We zijn er blij met het eindresultaat.


09-11-2022 H Pieters

Absoluut aan te bevelen! Wij hadden nieuwe ramen besteld. Conform afspraak en op tijd geleverd. De ramen zijn vandaag door Van Der Veer vervangen waarbij alles ook weer werd opgeruimd. Een klein spijkertje was langs het kozijn gegaan. Hier werd netjes melding van gedaan en wordt binnenkort verholpen. Vakwerk en uitstekende service!


01-03-2021 Erik Liem

Complimenten voor schildersbedrijf Van Der Veer. De afgelopen 2 weken hebben ze ons complete huis van binnen aangepakt. Alle scheuren gerepareerd en alles opnieuw geschilderd. Ze gaan zeer professioneel te werk, met kwalitatieve materialen en vakmanschap. Ook een zeer prettige communicatie over planning, werkzaamheden etc. Het is prachtig geworden en we zijn weer trots op ons mooie frisse "nieuwe huis". TOP!


21-08-2020 H P

Wij hebben de buitenkant van het huis laten verven en onze slaapkamer opnieuw laten behangen en plafond opnieuw sausen. Het werk is netjes afgeleverd, duidelijke afspraken en bij meerwerk wordt er overlegd. Door het slechte weer liep een vorige klus uit zodat ze 2 dagen later bij ons kwamen, dit werd vooraf netjes doorgebeld. Offerte door de eigenaar gemaakt en de klus hebben ze met twee man uitgevoerd. Verf soort en keuze wordt samen overlegd en de voor en nadelen werden besproken. Wij zijn zeer tevreden en voor de volgende verf klus bel ik ze uiteraard weer.


14-03-2022 Mick Bolhuis

Schilderbedrijf van der Veer staat garant voor goeie service & professioneel vakmanschap. Wij bellen zeker weer !

Inschakelen van de schilder

Het bedrijf Schildersbedrijf Van der Veer is een schilder uit de regio. Het is mogelijk om direct in contact te komen met Schildersbedrijf Van der Veer, maar wij bieden ook de mogelijkheid aan om binnen een paar minuten diverse offertes op te vragen. Bij het ontvangen van meerdere offertes is een snelle manier om de bedrijven te vergelijken op basis van kosten.

Gratis offertes aanvragen

Vergelijk direct

Informatie over Schilderwerk

Voor welke type werkzaamheden is een schilder in te zetten? Wij zullen een overzicht geven van de diverse soorten klussen. Tevens verwijzen wij naar onze kennisbank op het moment dat er meer informatie gewenst is.

  • Sauzen muren
  • Latex spuiten
  • Schilderen trap
  • Huis wit schilderen

Verschillende schilders kunnen zich specialiseren en hierdoor zal niet iedere schilder de bovenstaande klussen kunnen uitvoeren. Maar in de basis zijn het algemene werkzaamheden die 80% van schilders wel kunnen oppakken. Vraagt u zich af welke klussen Schildersbedrijf Van der Veer allemaal uitvoert, dan kan er eenvoudig contact worden opgenomen.