Schilders vergelijken

Vergelijken van schilders bij jou in de buurt.

Bedrijfsgegevens onjuist?

A. Stoop Schilderwerken V.O.F.

Bedrijfsgegevens

55662854
Fransepad 20
1723AJ Noord-Scharwoude

Contactgegevens

06 50747021

Openingstijden

maandag: 07:00–17:00
dinsdag: 07:00–17:00
woensdag: 07:00–17:00
donderdag: 07:00–17:00
vrijdag: 07:00–17:00
zaterdag: 08:00–15:00
zondag: Gesloten

Reviews


Gemiddelde uit 6 reviews

29-02-2020 Lida Eradus

Over de kwaliteit schilderwerk kan ik geen oordeel geven. Maar ik ben, na afgelopen schilder seizoen 2019 zeer ontevreden over de communicatie en de planning binnen het Schildersbedrijf A. Stoop te Noord Scharwoude. De “buiten” schildersklus werd door het bedrijf steeds uitgesteld . Met uiteindelijk gevolg dat de klus niet meer kon worden gedaan in het seizoen. Mijn ervaring is dat de gemaakte afspraken niet worden nagekomen en de communicatie te wensen over laat. Eigenlijk is de communicatie nihil vanuit het schildersbedrijf zelf. Mijn ervaring: Al in februari heb ik een offerte aangevraagd. De uitgebrachte offerte is volledig en duidelijk. Prima ! De schilder Arno kwam deze persoonlijk overhandigen en toelichten.. Prima service. Glashelder zoals ze zichzelf ook profileren. De afspraak was dat de schilder na het zomerreces zelf contact zou opnemen . In augustus hoor ik niets en heb ik zelf contact opgenomen.. In september zal worden gestart, word gezegd. Wederom tijd verstrijkt en ik verneem niets. Weer zelf contact moeten opnemen. Klus wordt doorgeschoven naar eind september/oktober. Weer geen actie van de schilder. Wanneer ik eind september/ begin oktober zelf weer contact opneem krijg ik doodleuk te horen dat het dit jaar niet meer gaat lukken. (Op z'n minst verwacht ik dat je als bedrijf dan zelf contact met de klant opneemt) De opgegeven reden is dat een bouwbedrijf veel werk voor hen had en deze met hun opdrachten Stoop ook de winter door helpt, dus blijkbaar voorrang kreeg. Ze profileren zich als gespecialiseerd in particulier werk. Maar dit vind ik particulier onvriendelijk Ik word als particulier. aan de kant geschoven. Voel me hierdoor niet serieus genomen. Het niet opnemen van contact door de schilder zelf bij het steeds uitstellen van de werkzaamheden vind ik zeer onhandig en onprofessioneel. Temeer wanneer de werkzaamheden niet meer kunnen worden gedaan vanwege einde seizoen . Het plannen van de werkzaamheden lukt blijkbaar niet binnen het bedrijf terwijl 2019 zeker geen verkeerde zomer was. Onprofessioneel en niet communicatief vaardig.


04-05-2021 C W

Ik had Roel Stoop, hij trok bij inspectie de gevel stuk. Deze man wil je niet aan je huis hebben, wat een rare kwast. Loopt ook zo weg. Weigerde zijn schade te repareren.


07-03-2019 Marieke Drijver

A. Stoop Schilderwerken is een familiebedrijf met vader en zoon. De mannen verstaan hun vak en willen jouw schilderwerk tot in de puntjes verzorgen. Kortom een topbedrijf met een topteam!


16-01-2020 Arno Stoop


30-01-2022 Robin

Inschakelen van de schilder

Het bedrijf A. Stoop Schilderwerken V.O.F. is een schilder uit de regio. Het is mogelijk om direct in contact te komen met A. Stoop Schilderwerken V.O.F., maar wij bieden ook de mogelijkheid aan om binnen een paar minuten diverse offertes op te vragen. Bij het ontvangen van meerdere offertes is een snelle manier om de bedrijven te vergelijken op basis van kosten.

Gratis offertes aanvragen

Vergelijk direct

Informatie over Schilderwerk

Voor welke type werkzaamheden is een schilder in te zetten? Wij zullen een overzicht geven van de diverse soorten klussen. Tevens verwijzen wij naar onze kennisbank op het moment dat er meer informatie gewenst is.

  • Sauzen muren
  • Latex spuiten
  • Schilderen trap
  • Huis wit schilderen

Verschillende schilders kunnen zich specialiseren en hierdoor zal niet iedere schilder de bovenstaande klussen kunnen uitvoeren. Maar in de basis zijn het algemene werkzaamheden die 80% van schilders wel kunnen oppakken. Vraagt u zich af welke klussen A. Stoop Schilderwerken V.O.F. allemaal uitvoert, dan kan er eenvoudig contact worden opgenomen.