Schilders vergelijken

Vergelijken van schilders bij jou in de buurt.

Bedrijfsgegevens onjuist?

Schildersbedrijf Frank Boon

Bedrijfsgegevens

34189827
Nieuwstraat 7
2042VN Zandvoort

Contactgegevens

075 617 3111

Reviews


Gemiddelde uit 1 review

15-06-2018 Wendy Schippers

De mannen zijn net een week bezig maar je merkt meteen dat dit schilders zijn met ervaring en liefde voor het vak. Alles wordt goed schoongemaakt, gegrond, spulletjes netjes opgeruimd en prima communicatie. Het was al fijn om een offerte te ontvangen die goed gespecificeerd was en vragen werden snel beantwoord. Prima samenwerking en heel tevreden. De 5de ster komt vast als het schilderwerk ook helemaal klaar is :-)

Inschakelen van de schilder

Het bedrijf Schildersbedrijf Frank Boon is een schilder uit de regio. Het is mogelijk om direct in contact te komen met Schildersbedrijf Frank Boon, maar wij bieden ook de mogelijkheid aan om binnen een paar minuten diverse offertes op te vragen. Bij het ontvangen van meerdere offertes is een snelle manier om de bedrijven te vergelijken op basis van kosten.

Gratis offertes aanvragen

Vergelijk direct

Informatie over Schilderwerk

Voor welke type werkzaamheden is een schilder in te zetten? Wij zullen een overzicht geven van de diverse soorten klussen. Tevens verwijzen wij naar onze kennisbank op het moment dat er meer informatie gewenst is.

  • Sauzen muren
  • Latex spuiten
  • Schilderen trap
  • Huis wit schilderen

Verschillende schilders kunnen zich specialiseren en hierdoor zal niet iedere schilder de bovenstaande klussen kunnen uitvoeren. Maar in de basis zijn het algemene werkzaamheden die 80% van schilders wel kunnen oppakken. Vraagt u zich af welke klussen Schildersbedrijf Frank Boon allemaal uitvoert, dan kan er eenvoudig contact worden opgenomen.