Schilders vergelijken

Vergelijken van schilders bij jou in de buurt.

Bedrijfsgegevens onjuist?

Hans Jacobs Schilder- en Onderhoudswerk

Bedrijfsgegevens

32118612
Nijverheidstraat 23
3743EZ Baarn

Contactgegevens

06 17132303

Reviews


Gemiddelde uit 1 review

03-07-2017 Bas Vreman

Hans Jakob is een man die bij mij in eerste instantie heel erg vriendelijk, betrouwbaar en integer over kwam. Krap een week voordat hij bij ons zou beginnen heeft hij afgezegd vanwege langdurige ziekte. Dat was overmacht. Maar toen ik hem 5 weken later weer tegenkwam op een klus verbaasde het mij dat hij weer volop aan het werk was. Hij heeft ons niet eventjes gebeld en zn agenda zat helemaal vol. Voor ons onbetrouwbaar!

Inschakelen van de schilder

Het bedrijf Hans Jacobs Schilder- en Onderhoudswerk is een schilder uit de regio. Het is mogelijk om direct in contact te komen met Hans Jacobs Schilder- en Onderhoudswerk, maar wij bieden ook de mogelijkheid aan om binnen een paar minuten diverse offertes op te vragen. Bij het ontvangen van meerdere offertes is een snelle manier om de bedrijven te vergelijken op basis van kosten.

Gratis offertes aanvragen

Vergelijk direct

Informatie over Schilderwerk

Voor welke type werkzaamheden is een schilder in te zetten? Wij zullen een overzicht geven van de diverse soorten klussen. Tevens verwijzen wij naar onze kennisbank op het moment dat er meer informatie gewenst is.

  • Sauzen muren
  • Latex spuiten
  • Schilderen trap
  • Huis wit schilderen

Verschillende schilders kunnen zich specialiseren en hierdoor zal niet iedere schilder de bovenstaande klussen kunnen uitvoeren. Maar in de basis zijn het algemene werkzaamheden die 80% van schilders wel kunnen oppakken. Vraagt u zich af welke klussen Hans Jacobs Schilder- en Onderhoudswerk allemaal uitvoert, dan kan er eenvoudig contact worden opgenomen.