Schilders vergelijken

Vergelijken van schilders bij jou in de buurt.

Bedrijfsgegevens onjuist?

Schilder & Onderhoudsbedrijf De Toekomst

Bedrijfsgegevens

68777582
Pieter Stastokweg 181
3193PW Hoogvliet Rotterdam

Contactgegevens

06 81917647

Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Reviews


Gemiddelde uit 11 reviews

22-09-2022 Frank van de Kamp

Dit najaar heeft Dinesh ons buitenwerk geschilderd. Vanaf opname, offerte, uitvoering en oplevering vonden wij hem super zorgvuldig. Het weer zat niet mee, dus bij heeft om de buien heen moeten werken en sommige kozijnen nog na moeten lopen. Ook heeft hij op 2 plekken slechte glaslatten vervangen. We zijn zeer tevreden over zijn werk en raden hem aan!


22-06-2022 aletha van elleswijk

Puur vakmanschap en een prachtig resultaat. Kozijnen en deuren zijn weer als nieuw. Goede tips ook gekregen van de schilder.


17-07-2021 Simcha Mijnsbergen

Schilder & Onderhoudsbedrijf De Toekomst Jullie waren een week bij mij over en om de vloer en een verademing. In vakmanschap, prijs, zorgvuldigheid en attitude. Top en onwijs bedankt!


03-04-2019 Anneke Van KOOTEN

Super schilders! Werken buitengewoon netjes en snel. Ik zal Dinesh zeker bij een ieder aanbevelen.


25-07-2021 Frodo Molema

Nette heren die vakkundig ons huis hebben geschilderd! Echt vakwerk! AANRADER!

Inschakelen van de schilder

Het bedrijf Schilder & Onderhoudsbedrijf De Toekomst is een schilder uit de regio. Het is mogelijk om direct in contact te komen met Schilder & Onderhoudsbedrijf De Toekomst, maar wij bieden ook de mogelijkheid aan om binnen een paar minuten diverse offertes op te vragen. Bij het ontvangen van meerdere offertes is een snelle manier om de bedrijven te vergelijken op basis van kosten.

Gratis offertes aanvragen

Vergelijk direct

Informatie over Schilderwerk

Voor welke type werkzaamheden is een schilder in te zetten? Wij zullen een overzicht geven van de diverse soorten klussen. Tevens verwijzen wij naar onze kennisbank op het moment dat er meer informatie gewenst is.

  • Sauzen muren
  • Latex spuiten
  • Schilderen trap
  • Huis wit schilderen

Verschillende schilders kunnen zich specialiseren en hierdoor zal niet iedere schilder de bovenstaande klussen kunnen uitvoeren. Maar in de basis zijn het algemene werkzaamheden die 80% van schilders wel kunnen oppakken. Vraagt u zich af welke klussen Schilder & Onderhoudsbedrijf De Toekomst allemaal uitvoert, dan kan er eenvoudig contact worden opgenomen.