Schilders vergelijken

Vergelijken van schilders bij jou in de buurt.

Bedrijfsgegevens onjuist?

Van de Pol Glas- en Schilderwerk B.V.

Bedrijfsgegevens

17183566
Nulandsestraat 13
5391KC Nuland

Contactgegevens

073 532 5052

Reviews


Gemiddelde uit 10 reviews

02-10-2022 Claudia Versteegh

Van de Pol glas bevelen we aan voor het vervangen / plaatsen van dubbel glas. Prettige communicatie zeer duidelijk. Denken mee in oplossingen. Klantvriendelijk personeel. Bedankt voor de fijne samenwerking !


21-10-2022 Simon

Nette mensen die keurig werk afleveren.


15-07-2020 Jurgen van Herpen

De glaszetter die je nooit laat barsten! Top bedrijf👌🏼 komt na wat het afspreekt. Sublieme schilderkwaliteit, De baas zelf is erg goed in advies👍🏼


11-04-2019 pascal schel

Snelle service bij het vervangen van het toilet raampje. Vakman en top bedrijf.


24-04-2022 Leon Martin

Goed en gedegen werk geleverd.

Inschakelen van de schilder

Het bedrijf Van de Pol Glas- en Schilderwerk B.V. is een schilder uit de regio. Het is mogelijk om direct in contact te komen met Van de Pol Glas- en Schilderwerk B.V., maar wij bieden ook de mogelijkheid aan om binnen een paar minuten diverse offertes op te vragen. Bij het ontvangen van meerdere offertes is een snelle manier om de bedrijven te vergelijken op basis van kosten.

Gratis offertes aanvragen

Vergelijk direct

Informatie over Schilderwerk

Voor welke type werkzaamheden is een schilder in te zetten? Wij zullen een overzicht geven van de diverse soorten klussen. Tevens verwijzen wij naar onze kennisbank op het moment dat er meer informatie gewenst is.

  • Sauzen muren
  • Latex spuiten
  • Schilderen trap
  • Huis wit schilderen

Verschillende schilders kunnen zich specialiseren en hierdoor zal niet iedere schilder de bovenstaande klussen kunnen uitvoeren. Maar in de basis zijn het algemene werkzaamheden die 80% van schilders wel kunnen oppakken. Vraagt u zich af welke klussen Van de Pol Glas- en Schilderwerk B.V. allemaal uitvoert, dan kan er eenvoudig contact worden opgenomen.