Schilders vergelijken

Vergelijken van schilders bij jou in de buurt.

Bedrijfsgegevens onjuist?

Behang- en Schildersbedrijf Arnold Nijkamp

Bedrijfsgegevens

34183598
van Speijkstraat 172
2041KM Zandvoort

Contactgegevens

023 571 3172

Reviews


Gemiddelde uit 4 reviews

07-10-2022 Henning Rüttel

Alle binnendeuren laten schilderen door Arnold. Topkwaliteit geleverd!


28-07-2020 Annemarie Bakkenhoven

Het bedrijf Arnold Nijkamp levert vakwerk. Altijd op tijd. Communicatie is goed. Vriendelijk personeel. Gaan planmatig te werk, vakbekwaam en werkt netjes secuur. Het eindresultaat is prachtig en we zijn heel tevreden. Het bedrijf zal ik zeker aanbevelen.


03-06-2020 Berthel Keller

Werken netjes, komen op tijd en erg aardig! Had een probleem, direct opgelost terwijl ze erg druk zijn.


20-10-2018 RD Dekker

Erg onaardig

Inschakelen van de schilder

Het bedrijf Behang- en Schildersbedrijf Arnold Nijkamp is een schilder uit de regio. Het is mogelijk om direct in contact te komen met Behang- en Schildersbedrijf Arnold Nijkamp, maar wij bieden ook de mogelijkheid aan om binnen een paar minuten diverse offertes op te vragen. Bij het ontvangen van meerdere offertes is een snelle manier om de bedrijven te vergelijken op basis van kosten.

Gratis offertes aanvragen

Vergelijk direct

Informatie over Schilderwerk

Voor welke type werkzaamheden is een schilder in te zetten? Wij zullen een overzicht geven van de diverse soorten klussen. Tevens verwijzen wij naar onze kennisbank op het moment dat er meer informatie gewenst is.

  • Sauzen muren
  • Latex spuiten
  • Schilderen trap
  • Huis wit schilderen

Verschillende schilders kunnen zich specialiseren en hierdoor zal niet iedere schilder de bovenstaande klussen kunnen uitvoeren. Maar in de basis zijn het algemene werkzaamheden die 80% van schilders wel kunnen oppakken. Vraagt u zich af welke klussen Behang- en Schildersbedrijf Arnold Nijkamp allemaal uitvoert, dan kan er eenvoudig contact worden opgenomen.