Schilders vergelijken

Vergelijken van schilders bij jou in de buurt.

M. Kattenberg Schilderwerken

Bedrijfsgegevens

5081368
De Parelvissers 9
8265SJ Kampen

Contactgegevens

06 51679277

Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Reviews


Gemiddelde uit 2 reviews

13-08-2022 Fred Sollie

Deze schilder heeft ons hele appartement van binnen geschilderd. De ongelofelijke precisie van zijn werk is overal zichtbaar. Zéér aanbevolen!!


26-09-2021 Thijs Schinkel

Inschakelen van de schilder

Het bedrijf M. Kattenberg Schilderwerken is een schilder uit de regio. Het is mogelijk om direct in contact te komen met M. Kattenberg Schilderwerken, maar wij bieden ook de mogelijkheid aan om binnen een paar minuten diverse offertes op te vragen. Bij het ontvangen van meerdere offertes is een snelle manier om de bedrijven te vergelijken op basis van kosten.

Gratis offertes aanvragen

Vergelijk direct

Informatie over Schilderwerk

Voor welke type werkzaamheden is een schilder in te zetten? Wij zullen een overzicht geven van de diverse soorten klussen. Tevens verwijzen wij naar onze kennisbank op het moment dat er meer informatie gewenst is.

  • Sauzen muren
  • Latex spuiten
  • Schilderen trap
  • Huis wit schilderen

Verschillende schilders kunnen zich specialiseren en hierdoor zal niet iedere schilder de bovenstaande klussen kunnen uitvoeren. Maar in de basis zijn het algemene werkzaamheden die 80% van schilders wel kunnen oppakken. Vraagt u zich af welke klussen M. Kattenberg Schilderwerken allemaal uitvoert, dan kan er eenvoudig contact worden opgenomen.