Schilders vergelijken

Vergelijken van schilders bij jou in de buurt.

Schildersbedrijf H.J. van der Molen

Bedrijfsgegevens

52649210
Marimba 13
8265RK Kampen

Contactgegevens

06 27832165

Reviews


Gemiddelde uit 2 reviews

05-07-2020 Jan Jonker

Weer strak werk geleverd door Herman vd Molen. Geen klus te hoog!


14-11-2020 Edward Booij

Een vakkundige schilder, heeft meerdere klussen voor ons gedaan in de afgelopen jaren. Hij is eerlijk en oprecht, een vakman, alleen hij vindt het moeilijk om zich aan de afspraak te houden, hij zou in oktober beginnen en nu is het al november en ik heb hem nog niet gezien....

Inschakelen van de schilder

Het bedrijf Schildersbedrijf H.J. van der Molen is een schilder uit de regio. Het is mogelijk om direct in contact te komen met Schildersbedrijf H.J. van der Molen, maar wij bieden ook de mogelijkheid aan om binnen een paar minuten diverse offertes op te vragen. Bij het ontvangen van meerdere offertes is een snelle manier om de bedrijven te vergelijken op basis van kosten.

Gratis offertes aanvragen

Vergelijk direct

Informatie over Schilderwerk

Voor welke type werkzaamheden is een schilder in te zetten? Wij zullen een overzicht geven van de diverse soorten klussen. Tevens verwijzen wij naar onze kennisbank op het moment dat er meer informatie gewenst is.

  • Sauzen muren
  • Latex spuiten
  • Schilderen trap
  • Huis wit schilderen

Verschillende schilders kunnen zich specialiseren en hierdoor zal niet iedere schilder de bovenstaande klussen kunnen uitvoeren. Maar in de basis zijn het algemene werkzaamheden die 80% van schilders wel kunnen oppakken. Vraagt u zich af welke klussen Schildersbedrijf H.J. van der Molen allemaal uitvoert, dan kan er eenvoudig contact worden opgenomen.