Schilders vergelijken

Vergelijken van schilders bij jou in de buurt.

Bedrijfsgegevens onjuist?

Schildersbedrijf JMK

Bedrijfsgegevens

24372284
Voorweg 60
3193NG Hoogvliet Rotterdam

Contactgegevens

06 23358047

Reviews


Gemiddelde uit 3 reviews

31-01-2020 Anne-Roos Radings

Jeffrey en Vincent hebben het huis van mijn ouder geschilderd in Rockanje. Een grootwoonhuis. Ze komen altijd hun afspraken na en als iets niet gaat dan laten ze dat weten. Jeffrey heeft 25 jaar schilderervaring en zijn zoon inmiddels ook al meer dan 10 jaar. Een eerlijke prijs omdat ze geen onnodige overhead kosten hebben. Ze zijn bereid om hard te werken. Zeker aan te bevelen!


16-09-2021 Karin Niemantsverdriet

Super vriendelijk, professioneel, denken mee. Echte vaklui.


29-10-2019 Fred Raalte

Inschakelen van de schilder

Het bedrijf Schildersbedrijf JMK is een schilder uit de regio. Het is mogelijk om direct in contact te komen met Schildersbedrijf JMK, maar wij bieden ook de mogelijkheid aan om binnen een paar minuten diverse offertes op te vragen. Bij het ontvangen van meerdere offertes is een snelle manier om de bedrijven te vergelijken op basis van kosten.

Gratis offertes aanvragen

Vergelijk direct

Informatie over Schilderwerk

Voor welke type werkzaamheden is een schilder in te zetten? Wij zullen een overzicht geven van de diverse soorten klussen. Tevens verwijzen wij naar onze kennisbank op het moment dat er meer informatie gewenst is.

  • Sauzen muren
  • Latex spuiten
  • Schilderen trap
  • Huis wit schilderen

Verschillende schilders kunnen zich specialiseren en hierdoor zal niet iedere schilder de bovenstaande klussen kunnen uitvoeren. Maar in de basis zijn het algemene werkzaamheden die 80% van schilders wel kunnen oppakken. Vraagt u zich af welke klussen Schildersbedrijf JMK allemaal uitvoert, dan kan er eenvoudig contact worden opgenomen.