Schilders vergelijken

Vergelijken van schilders bij jou in de buurt.

Bedrijfsgegevens onjuist?

Meertens Glas

Bedrijfsgegevens

24255367
Griendweg 45
3211XC Geervliet

Contactgegevens

0181 616 273

Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Reviews


Gemiddelde uit 6 reviews

27-09-2022 stammper88

Slechte communicatie waaronder via de telefoon niet echt vriendelijk behandelt werd. Wat niet professioneel over komt ik zou niet snel meer bellen. Blijkbaar geld genoeg........


08-05-2018 Alice Lodder

Een VRIES KOUDE douche 🚿voor #meertensglas uit Spijkenisse. 31 januari opdracht geplaatst en nu nog steeds geen nieuwe ruit. Afspraak = geen afspraak, bon kwijt, ruit kapot bij leverancier, nieuwe besteld, nul communicatie met klant en nu niet op komen opdagen op afgesproken tijd voor de 2e keer....ZUCHT !!!😫 Tip: Ga vooral naar iemand anders bij ruitschade of vervanging glas.


24-12-2015 Maurice Hoogstra

Aardig personeel. Snel handelen en prijs-kwaliteitverhouding is goed.


07-08-2019 Rowan


04-04-2021 Sander Bramsen

Inschakelen van de schilder

Het bedrijf Meertens Glas is een schilder uit de regio. Het is mogelijk om direct in contact te komen met Meertens Glas, maar wij bieden ook de mogelijkheid aan om binnen een paar minuten diverse offertes op te vragen. Bij het ontvangen van meerdere offertes is een snelle manier om de bedrijven te vergelijken op basis van kosten.

Gratis offertes aanvragen

Vergelijk direct

Informatie over Schilderwerk

Voor welke type werkzaamheden is een schilder in te zetten? Wij zullen een overzicht geven van de diverse soorten klussen. Tevens verwijzen wij naar onze kennisbank op het moment dat er meer informatie gewenst is.

  • Sauzen muren
  • Latex spuiten
  • Schilderen trap
  • Huis wit schilderen

Verschillende schilders kunnen zich specialiseren en hierdoor zal niet iedere schilder de bovenstaande klussen kunnen uitvoeren. Maar in de basis zijn het algemene werkzaamheden die 80% van schilders wel kunnen oppakken. Vraagt u zich af welke klussen Meertens Glas allemaal uitvoert, dan kan er eenvoudig contact worden opgenomen.