Schilders vergelijken

Vergelijken van schilders bij jou in de buurt.

Bedrijfsgegevens onjuist?

Ton Schellings Schildersbedrijf

Bedrijfsgegevens

14612730
Eenhoornsingel 85 A
6216CS Maastricht

Contactgegevens

043 347 7432

Reviews


Gemiddelde uit 1 review

07-06-2017 Tim Ploumen

Tijdens onze verbouwing zijn we tegen een aantal onvoorziene problemen aangelopen waardoor schilderwerk ineens noodzakelijk was. Jochim en zijn broer hebben ons wederom snel geholpen tegen een eerlijke prijs. Schellings is een uiterst vakkundig en betrouwbaar schildersbedrijf die al jaren de schilderswerkzaamheden bij ons en de rest van mijn familie uitvoert. Een aanrader!

Inschakelen van de schilder

Het bedrijf Ton Schellings Schildersbedrijf is een schilder uit de regio. Het is mogelijk om direct in contact te komen met Ton Schellings Schildersbedrijf, maar wij bieden ook de mogelijkheid aan om binnen een paar minuten diverse offertes op te vragen. Bij het ontvangen van meerdere offertes is een snelle manier om de bedrijven te vergelijken op basis van kosten.

Gratis offertes aanvragen

Vergelijk direct

Informatie over Schilderwerk

Voor welke type werkzaamheden is een schilder in te zetten? Wij zullen een overzicht geven van de diverse soorten klussen. Tevens verwijzen wij naar onze kennisbank op het moment dat er meer informatie gewenst is.

  • Sauzen muren
  • Latex spuiten
  • Schilderen trap
  • Huis wit schilderen

Verschillende schilders kunnen zich specialiseren en hierdoor zal niet iedere schilder de bovenstaande klussen kunnen uitvoeren. Maar in de basis zijn het algemene werkzaamheden die 80% van schilders wel kunnen oppakken. Vraagt u zich af welke klussen Ton Schellings Schildersbedrijf allemaal uitvoert, dan kan er eenvoudig contact worden opgenomen.